About us

Candyvents is een evenementenbureau met een specialisme in corporate business events, bruiloften en live-entertainment. In 2010 is het bedrijf gestart en maakt sindsdien snel naam.
Met vaste en betrouwbare partners zijn wij jaarlijks verantwoordelijk voor de meest uiteen lopende projecten van tevreden klanten.

 

Inside information

De kracht binnen Candyvents is Candy Gerritsen-Steman, die met ruime ervaring in de evenementen branche weet hoe ze van elk project een succes maakt.
Eerder was zij al op jonge leeftijd te bewonderen in diverse theaterproducties en heeft ze daarnaast vele malen de regie in handen gehad.
Hier heeft zij dan ook haar organisatorische talenten ontwikkeld en werd ze geïnspireerd om haar kennis te delen door middel van een eigen evenementenbureau.

 

Specialist in creations

En dat werd niet zomaar een bureau. Candyvents onderscheidt zich duidelijk van anderen binnen de branche en biedt een grote meerwaarde door de combinatie 
van een strakke regie en creativiteit. Op deze manier maakt zij van ieder evenement iets speciaals.

Een evenement is namelijk meer dan zomaar een bedrijfsuitje, trouwerij of avondje eten en dansen. Deze speciale momenten worden een beleving van begin tot eind!